O mne

Moja fotka
Hi, my name is Laura and I found myself a new passion that brings me a lot of joy - writing. For now I´m writing about One Direction but maybe over a time I will write about someone else. Who knows. :) I hope you liked, like and will like my stories and if so, please write comments. I´m really grateful for them because they are giving me the strenght and the fancy to write more and more. Thank you so much :) :-* FB - https://www.facebook.com/vojtekova.laura ... TT - https://twitter.com/LauraVojtek ... FB fanpage - https://www.facebook.com/LaliStories?ref=hl ... Ask.fm -http://ask.fm/LauraVojtek

nedeľa 2. júna 2013

June ♥

Asi vás moja spoveď nebude zaujímať, no ešte som nestihla napísať časť, pretože som momentalne doma možno tak hodinu. No posnažím sa s tým niečo spraviť. No medzitým by som sa vás chcela spýtať, čo si myslíte o náhodných stretnutiach? Ja som včera stretla osobu, na ktorú som bola naviazaná od konca minulého školského roka a za posledný mesiac sme sa našťastie nevideli. Poslednú správu som mu poslala, že ho nenávidím (áno viem, som padnutá na hlavu :D) no v podstate to bol len test. Chcela som vedieť, čo odpíše, pretože by som tak vedela, ako mu na mne záleží. Lebo do nového roka sme boli v pohode a potom sa to zmenilo, netuším ako. A on mi na to odpísal tri smajlíky like. Takže mi došlo, že ma má níekde úplne hlboko a som sa snažila cez to preniesť. Hľadala som klin - ako sa hovorí: Klin sa klinom vybíja. A už už, keď som si myslela, že som ho našla, tak ho stretnem, on sa ma mňa krásne usmeje a žmurkne, akoby sa nič nestalo a ja netuším, ako sa k nemu chovať. Tak som mu len pozdravila a celý večer som bola ako duch, pretože som nevedela, čo so mnou je. Už už to bolo preč a zrazu som do toho zase padla! A dnes mi kamoška akurát poslala tento obrázok a ja rozmýšľam, kam patrí on. Dar to určite nebude, možno tak trest alebo test. Vraj to je test na moju odolnosť. No uvidíme, aká som odolná. Lebo momentálne som dosť v p***. Včera som sa dve hodiny celá triasla a vyzerala som, akoby som videla ducha. Moje srdce bilo rýchlosťou svetla a v bruchu sa mi narodilo asi 100000 motýľov! Hádam tá odolnosť moja bude fungovať, lebo momentálne netuším, čo mám robiť a som celá vymletá :D


15 komentárov:

  1. Chcela som ti napísať ihneď, ale niečo haprovalo... No takže moje vyjadrenie k tomuto :D očividne ťa to trápi... Ale ukáž tomu chalanovi, že ho nepotrebuješ ( aj keď pravda je trošku iná) a potom sa zobudí. ;) ver mi, zaberá to ...:) bude to ťažké ale stojí to za to .. Tak držím palce, a verím, že aj takéto šialené veci ťa posunú vopred ako spisovateľku ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja mu to ukazujem zakaždým :D :D a tu ani nejde o to, že budem hrať nezávislú ženu, aby som ho dostala :D ja chcem zabudnúť .. vymazať ho a koniec :D to je ten najväčší problém .. ale aj tak ďakujem :) on bol inšpiráciou na Dalibora, BTW :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. brutaaal :D ze ta tak inspiroval, ale aj to ako sa s tym pasujes

      Odstrániť
    2. hej no :D vtedy to bolo presne v stave, aky som opisovala pri stretnutí v Style :D a ďakujem :D

      Odstrániť
  3. Osobne si myslím, že každé stretnutie je na niečo dobré.. vždy sa s nejakým stretnutím spája nejaký súvis.. aj sa mi to pri každom náhodnom stretnutí overilo :) No teraz mi padlo také stretnutie, o ktorom neviem čo si mám myslieť :) No ak chceš na neho zabudnúť, tak musíš hlavne postaviť v sebe stenu, cez ktorú neprerazí ani ten jeho úsmev :) nájdi v ňom nedostatky, ktoré by ti vadili najviac a postupne to pôjde ;) viem o čom hovorím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne viem, o čom hovoríš :) a preto ho aj nenávidím, lebo ešte počas priateľstva mi toľkokrát ublížil, no potom mám v hlave toho odporného chrobáka, ktorý mi pripomenie všetky tie dobré časy :D a zase musím bojovať :D

      Odstrániť
    2. myslím, že najviac ti pomôže ako sa hovorí "Klin sa klinom vybíja" ;) Inak asi toho chrobáka z hlavy nedostaneš :) bola som na tom rovnako a dá sa povedať, že stále na tom tak som :) ale určite viem o čom hovorím :)

      Odstrániť
    3. hej no :D ved v presne to verim :D kliny :D len musi byt poriadny bo posledny zlyhal na plnej ciare :D

      Odstrániť
  4. ahoj, presne toto isté som zažila aj ja :) úplne som sa namotala na jedného chalana ale po čase som zistila, že som mu ukradnutá tak som sa na neho snažila zabudnúť... a keď som si už myslela, že je všetko v pohode, zrazu sa objavil a ja som do toho znovu spadla... a vieš čo? som s ním už rok a som neskutočne šťastná :) trochu som ho potrápila a zistila som, že si druhú šancu zaslúži :)takže len hovorím, že niekedy sa oplatí dať druhá šanca, lebo oni si tiež niekedy neuvedomia čo majú, než to nestratia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neee ... toto som radsej ani nemala citat :D :D :D ale tak vďaka za radu

      Odstrániť
    2. tak ale to závisí aj od povahy :) priznávam, že môj chalan bol namyslený arogantný debil, ale zmenil sa :):D teda dúfam no :D len som chcela povedať, že niekedy sa oplatí dať tá druhá šanca :) ale neviem ako to máš ty, tak ti moc radiť nechcem, len hovorím svoju skúsenosť :)

      Odstrániť
    3. najprv bol v pohode :) milý, pozorný .. a potom sa zmenil presne na toho namysleného arogantného debila :D

      Odstrániť
    4. možno sa znovu zmení, ja som to mala podobne, len to závisí od jeho povahy to je to... ale možno keď sa budeš tváriť, že ti na ňom nezáleží a budeš ho ignorovať, tak sa spamätá,teda aspoň u mňa to pomohlo :)

      Odstrániť
  5. nerada prijímaš kritiku?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie, len nevidím zmysel toho, prečo by som to tu mala nechávať :D prečítala som si to, fajn ... aj tak je to môj blog a aj keby som tu dávala neviem čo ... ak sa ti nepáči, nenútim ťa čítať :)

      Odstrániť